Amiben számíthat ránk…

Előjáróban

Az itt leírtak csak előzetes tájékozódásra alkalmas információk. Személyes beszélgetések és alapos helyzetfelmérés nélkül egyik program sem megvalósítható. A témákról bővebben ide kattintva talál bővebb információt.

Értékesítési kommunikáció

Mi is az?

Olyan kommunikációs helyzetek, amelyek arra irányulnak, hogy a partnerünket olyan módon tájékoztassuk, hogy akarjon vásárolni tőlünk.

Miben számíthat ránk?

Olyan kommunikációs modelleket tanítunk meg, amelyek abban támogatják az értékesítőt, hogy kiderítse a vevő valós igényeit, majd a vevő hasznait bemutatva tudja kínálni a portékát, megnövelve ezzel a vásárlás esélyét.

Időtartama

1-3 nap + után követés 1-5 nap, igénytől függően.

Vezetői kommunikáció

Mi is az?

Olyan kommunikációs helyzetek, amelyek arra irányulnak, hogy vezető és vezetett a beszélgetés végén megállapodjon abban, hogy a munkát mikor, hogyan, hol, milyen határidőre, milyen minőségben, milyen eszközökkel fogja elvégezni. A megállapodás akkor lesz sikeres, ha mindketten hisznek benne.

Miben számíthat ránk?

Olyan kommunikációs modelleket tanítunk meg, amelyek lehetővé teszik az információ hatékony átadását és nyomon követését is.

Időtartama

1-3 nap + után követes 1-5 nap

Prezentációs készségek

Mi az?

Az emberek közötti kommunikáció tudatos felépítése annak érdekében, hogy a partnerem, hallgatóságom bizonyosan megértse azt, amit közölni szeretnék vele. Tudatos kommunikáció.

Miben számíthat ránk?

Gyakorlati foglalkozásra, amely keretében van mód begyakorolni a technikákat.

Időtartama

1-3 nap + után követés 1-3 nap.

Időgazdálkodás

Mi az?

A munkaidő legteljesebb kihasználása a feladat elvégzése érdekében.

Miben számíthat ránk?

Az idő beosztásának néhány bevált technikai lehetőségét mutatjuk be a gyakorlás lehetőségével együtt.

Időtartama

1 nap

Szervezetfejlesztés

Mi az?

Azok a szervezetek működnek hatékonyan, ahol mindenki pontosan tudja a feladatát és tisztában van a saját felelősségével. A hatékony működés elengedhetetlen feltétele az éppen elégséges számú és idejű értekezlet, meeting. A szervezetfejlesztés arról szól, hogy a feladat, a felelősség és az összhang megteremtése optimális keretek között történjen, a szervezet az erőforrásait maximálisan kihasználja.

Miben számíthat ránk?

Leginkább kérdésekre. A szervezetben dolgozóknak kell elsősorban megtalálni a megoldást. A megoldás megszületése során mutatunk elemző technikákat, rendszereket, amelyek segítik a megvalósítást.

Időtartama

1-5 nap + 1-5 nap után követés

Beszéljünk a pénzről – beszélgetések

Mi az?

Sok-sok pénzügyi konstrukció áll rendelkezésünkre. Sokan olyan választanak, ami nem a céljaiknak megfelelő, ezért csalódottak lesznek. Sokan nem kötik azokat a szerződéseket, amelyek a hasznukat szolgálnák. Erről beszélgetünk. Mindenki azt válassza, ami a hasznát szolgálja, de azt válassza! A konstrukciók közül számos adható béren kívüli juttatásként is, amiről szintén érdemes beszélgetni.

Miben számíthat ránk?

Akár beszélgetés, akár előadás formájában bemutatjuk a pénzügyi termékek működését. Banki és biztosítási termékeket, állampapírokat, önkéntes pénztári termékeket egyaránt. Természetesen arra is van lehetőség, hogy bárki egyénileg kérje az információkat.

Időtartama

1-6 óra + egyéni konzultáció.

Ingyenes

Minden témából egy 3-4 órás bemutató.

A „Beszéljünk a pénzről – beszélgetések” minden formája.

Díjazás

Előjáróban

Az itt látható árak tájékoztató jellegűek, azok kialakítása a megbeszélések függvényében alakul ki. Az együttműködés jellegét tartalmát ismerve lehet az itt látható áraknál lényegesen kedvezőbb is.

Árak

Egy tréningnap ára: 150.000 Ft

Kettő nap ára: 130.000 Ft naponta

Három és több nap ára: 100.000 Ft naponként

Egy tréningnap: 8 x 45 perc

Időbeosztás

Lehet egész napokban, lehet hétvégén és lehet rövidebb szakaszokra osztva, alkalmazkodva partnerünk lehetőségeihez.

Tréningjeink, oktatásaink, előadásaink besorolása a 2013. ÉVI LXXVII. Törvény a Felnőttképzésről című törvény alapján

A 2013. ÉVI LXXVII TÖRVÉNY A FELNŐTTKÉPZÉSRŐL című törvény, 1 § 2. bekezdés “d) pontja szerint az a)–c) pont hatálya alá nem tartozó, támogatott egyéb képzés”-nek minősülnek, vagyis nem engedélyköteles képzések.