Arcképek Könyvtár

A gyűjtemény előzménye egy kis könyv, amely a „Segítség! Vezető lettem” címet viseli. (Letölthető: http://aem.hu/?page_id=165) A könyvecske eredeti célja az volt, hogy a vezetői tréningjeink hallgatóinak átadjunk egy rövid összegzést arról, hogy hogyan látjuk a vezetői munkát. Már ekkor megfogalmazódott az igény –  ami most ölt testet – hogy mindehhez jó lenne, ha élő példák társulnának, amelyek alátámasztják, vagy akár cáfolják a tréningen hallottakat. Félkész állapotban van az értékesítésről szóló összegzésünk, amely szintén igényli az élő példákat. Vagyis, aki szeretne tanulni, tapasztalatokat gyűjteni, legyen rá módja. Lássa, hogy a való életben hogyan működik egy cég. Nyilván nem a titkokat akarunk kifecsegni, de szeretnénk teret adni a haladó modern módszereknek, gondolatoknak, a minőségnek, és szeretnénk megőrizni az utókornak azokat a teljesítményeket, amelyeket Ön és más vállalkozók létrehoztak!

Az „Arcképek könyvtár” azt az egyszerű lehetőséget kínálja az olvasónak, hogy teljesen hiteles forrásból tájékozódjon. Lehet, hogy csak kíváncsi valaki, de az is lehet, hogy döntés előtt áll. Váltani szeretne, vagy muszáj váltania, megakadt egy helyzettel, szervezeti kihívással néz szembe, emberi problémával szembesül, vagy nem megy az eladás, és megoldásokat szeretne találni rá.

Az interjúban be lehet mutatni a céget, annak történetét, működését, tevékenységét, áruit, szolgáltatásait, méghozzá bővebben, akár képekkel, illusztrációkkal is. Van természetesen tematikájuk az interjúknak, ám azt rugalmasan kezeljük.

Az interjúk csak szerkesztett változatban jelennek meg, ha Önök ahhoz hozzájárulnak. A vállalkozás részéről több mindenki is megszólalhat. Az interjúk később visszavonhatók, kiegészíthetők, változtathatók. Az interjúk felvételét és szövegét Önök szabadon felhasználhatják saját céljaikra.

Az interjúkat az Alkalmazkodó Ember Egyesület honlapján www.aem.hu jelenítjük meg és az erre vállalkozó partnereink honlapjain, illetve a közösségi médiában népszerűsítjük. Az ehhez szükséges minimális feltételek már adottak, amelyeket a későbbiekben fejlesztünk.